Fostul primar din Târgu Jiu, reținut și eliberat, în dosarul privind spălarea operelor lui Brâncuşi

Data:

După ce a petrecut o noapte în arestul IPJ Gorj, fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a fost pus în libertate, fără vreo măsură restrictivă, în dosarul privind  spălarea operelor lui Brâncuși, fapte petrecute în urmă cu nouă ani.

Cârciumaru a fost reţinut pentru 24 de ore, luni, sub acuzaţia de mărturie mincinoasă. Potrivit unor surse judiciare, atunci când i-a expirat ordonanţa de reţinere, fostul edil a fost pus în libertate de procurori, fără alte măsuri restrictive.

Citește și: CJ Bistrița-Năsăud face cetățean de onoare un afacerist inculpat pentru corupție

În 2013, operele din piatră ale lui Brâncuși, de la Târgu Jiu, au fost spălate cu jet de apă sub presiune, sub atenta supraveghere a directoarei Centrului Brâncuși de la acea vreme, Adina Andrițoiu.

Continuarea, în Reporter 24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related