Fost șef de la Apele Române, trimis din nou în judecată pentru muncitorii trimiși la președintele CJ Iași

Data:

Dezvăluire inedită într-un comunicat DNA de joi, prin care fostul șef de la ABA Prut Bârlad, liberalul Petru Avram, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea a două infracțiuni.

La puțin timp după ce, în februarie 2021, REPORTER a publicat un articol în care erau prezentate dovezi că utilaje ale instituției au fost trimise de directorul ABA să presteze gratis lucrări la moșia din Sculeni a liderului PNL Costel Alexe, Avram a făcut presiuni asupra unor angajați pentru a mușamaliza această faptă, potrivit ReporterIS.

Drept urmare, pe lângă abuz în serviciu, Avram s-a ales și cu o acuzație de influențarea declarațiilor, în formă continuată.

Dosarul DNA a demarat după ce, pe 15 februarie 2021, REPORTER a publicat articolul „Oamenii de la Apele Române au muncit pe moșia lui Costel Alexe. Secretul deconspirat: «Am fost de mai multe ori acolo»”, material în care erau prezentate dovezi, inclusiv o înregistrare audio, în care un muncitor la Administrația Bazinală Prut-Bârlad (ABA), a recunoscut că a forat mai multe puțuri pe domeniul de 4 hectare deținut de Costel Alexe la Sculeni. Acest lucru, fără plată pentru ABA și la ordinul directorului Petru Avram, liberal ca Alexe și cumătru cu acesta.

Continuare, în ReporterIS!

_________________________

Urmăriți PressHUB și pe Google News!


spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Taxele și impozitele pe proprietăți ar putea fi majorate 

Taxele și impozitele pe proprietăți ar putea fi majorate...

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”

Rata șomajului în Botoșani creşte de la lună la lună

Rata șomajului în Botoșani creşte de la lună la...