Fostul șef de la Permise Iași, suspectat de omor și fugă de la locul accidentului. Rămăşite omeneşti, pe maşina acestuia

Data:

Fostul șef de la Permise Iași, suspectat de omor. Rămăşite omeneşti au fost găsite pe maşina acestuia.

Vasile Zacornea a fost șeful Serviciului de Înmatriculări și Permise Iași, în prezent pensionat. Acesta este cercetat tocmai de la începutul lunii iulie ca ar fi călcat cu autoturismul un localnic din Holboca, apoi ar fi fugit de la locul accidentului.

Până în prezent, Zacornea s-a aflat în capul listei scurte de suspecți, însă în prezent, după mai multe expertize în dosarul penal deschis, a căpătat oficial calitatea de suspect în urma cu câteva zile.

Inițial, polițiștii au vizionat camerele de supraveghere și au concluzionat că bietul om fusese lovit de un autoturism care aparține lui Vasile Zacornea, fostul șef de la Permise și Înmatriculări.

Posibil să fi fost băut

Zacornea conducea un Mittsubishi Lancer și apoi ar fi fugit de la locul accidentului, cel mai probabil pentru că era băut. Polițiștii au identificat mașină lui Zacornea aseară.

„La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat pe o stradă de pe raza comunei Holboca.

A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

Citește și Aktual24: Aeroportul Brașov: 220 de oameni au fost lăsați baltă de WizzAir. Avionul a zburat apoi gol de la București la Londra

Următorul pas este calitatea de inculpat. Infracțiunile de care este suspectat Zacornea sunt ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului. Potrivit unor surse judiciare s-au descoperit rămăşite omeneşti pe maşina fostului comisar, titrează Ziarul de Iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un drum alternativă la Valea Oltului va fi asfaltat în întregime | Argeșul Online

Un drum alternativă la Valea Oltului va fi asfaltat...

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului | Monitorul de Cluj

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului. Primarul municipiului...