Fotbal nu prea mai știm, dar ne batem. Imagini cu bătaia generală de la meciul România – Andorra

Data:

România a învins Andorra, scor 2-0, la debutul în preliminariile EURO 2024. În minutul 11 al partidei, o bătaie generală a izbucnit într-un sector al fanilor „tricolori”, cel ocupat de facțiunea „Uniți sub tricolor”.

Printre cei implicați s-a numărat și Andrei Preda, zis „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud 1997, informează Orange Sport. Românii au dominat atmosfera din primul minut al disputei cu Andorra, aproximativ 2.000 de susținători „tricolori”.

Ultrașii din gruparea „Uniți sub tricolor” au „aprins” debutul cu un show pirotehnic, apoi au fost protagoniștii unui moment reprobabil. 

În minutul 11, jocul a trecut în plan secund. O bătaie generală a izbucnit în sectorul galeriei venite din România. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma lucrurile. Ceilalți români prezenți în tribune au taxat imediat conflictul, scandând: „Rușine să vă fie!”. Un cor de fluierături a acoperit strigătele din peluza cu probleme.

„Uniți sub tricolor”, mereu în centrul problemelor

Grupul „Uniți Sub Tricolor”, format din ultrașii care încurajează organizat echipa națională a României, a fost implicat în mai multe incidente de-a lungul anilor, titrează Monitorul de Cluj.

FRF a primit mai multe amenzi din cauza comportamentului xenofob, al țortelor și al scandărilor grupării.

„Uniți sub tricolor” a provocat haos și la ultimul meci oficial al „tricolorilor”, pe 26 septembrie 2022, la victoria 4-1 cu Bosnia. Atunci s-au luat la bătaie cu suporterii adverși.

Vezi video aici

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

A fost ucis comandantul-șef al forțelor speciale rusești în Siria, în urma unui bombardament

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (SOHR) anunță că un...

Șeful ANAF, Lucian Heiuș, a demisionat din funcţie

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Heiuş,...

Polițiștii de penitenciare blochează activitatea pușcăriilor și ies în stradă

Polițiștii de penitenciare își vor desfășura marți activitatea profesională...