FOTO Cum arată Cazinoul din Constanța, după ce a fost parțial restaurat

Data:

Cazinoul din Constanța a fost parțial restaurat, iar vineri ministru Dezvoltării, Cseke Attila, a organizat un eveniment din faptul că schelele de pe fațada superioară au fost date jos, în urma finalizării lucrărilor.

Lucrările pentru reabilitatea Cazinoului din Constanţa au început în mai 2020, fiind inițial demolate elementele care au fost introduse ulterior construcţiei originale, pentru ca faţada clădirii să ajungă la forma originală din 1910. A fost demolată o scară construită după 1986, care nu a respectat stilul Art Nouveau al monumentului şi a astupat faţada Cazinoului dinspre mare.

După doi ani de lucrări, o parte din Cazinou este gata. Corespondentul PressHUB a realizat fotografii din interiorul clădirii, cu ocazia evenimentului organizat de către Ministerul Dezvoltării.

Citește și: VIDEO Cea mai spectaculoasă lucrare din România cu bani europeni. Din culisele unei investiții de 450 milioane de euro

Evenimentul care a marcat finalizarea primelor lucrări la Cazinoul Constanța a fost marcat și de un scandal politic. Ministerul Dezvoltării a invitat doar politicieni și reprezentanți ai autorităților locale din partea PNL, potrivit G4Media. Niciun reprezentant USR sau PSD nu a fost prezent la eveniment.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„Vot” cu pistolul la tâmplă în teritoriile ucrainene ocupate de ruși

Ocupanţii ruşi vorbesc despre o participare-record, observatorii ucraineni despre...

What changes in Italy and EU under Prime Minister Giorgia Meloni?

Giorgia Meloni is a politician who has taken radical...

Sibiu, primul judeţ care va avea o agenţie de atragere a investiţiilor după modelul celei de la Viena

Preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii...