​FOTO Incendiu de vegetație în Delta Văcărești

Data:

Un incendiu de vegetatie uscată a izbucnit marți în Delta Văcărești, pe o suprafață de aproximativ un hectar, a anunțat ISU București – Ilfov.

Pompierii au intervenit cu 11 autospeciale.

​Vântul influențează atât modul de propagare a incendiului, cât și coloana intensă de fum rezultată în urma procesului de ardere.

​Pentru avertizarea locuitorilor și participanților la trafic din Sectorul 4 a fost emis un mesaj prin sistemul Ro-Alert.

SURSA FOTO: ISU București – Ilfov

​Din cauza incendiului din Delta Văcărești, traficul rutier s-a desfășurat pe Șoseaua Vitan – Bârzești sub îndrumarea polițiștilor Brigăzii Rutiere.

În jurul orei 15.19, incendiul a fost localizat, iar pompierii sting ultimele focare, potrivit ISU. Suprafața afectată este de circa 1,5 hectare.

SURSA FOTO: ISU București – Ilfov


Citește și: VIDEO Nadija Afanasieva: Nu se pune problema unei capitulări. Capitularea înseamnă moartea pentru ucraineni

spot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Scandal uriaș la construcția terminalului 4 (T4) de la Aeroportul Iași

Suspiciuni uriașe la un contract de 70 milioane de euro. La construcția terminalului 4 de pasageri (T4) de la Aeroportul Iași, a fost schimbat materialul din care va fi realizată structura. În licitație, prin caietul de sarcini s-au solicitat stâlpi și grinzi metalice, iar acum construcția se face cu stâlpi și grinzi din beton armat.

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Cea mai inutilă investiţie publică din ţară. Împlineşte 10 ani şi nu a funcționat deloc

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...