vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateFOTO Utilajele de deszăpezit, greu de "trezit"! Nici urmă de drum în...

FOTO Utilajele de deszăpezit, greu de „trezit”! Nici urmă de drum în zona montană din Caraș-Severin

Potrivit publicației Express de Banat, în această dimineață, turiștii care s-au trezit devreme pentru a se bucura de zăpadă sau administratorii de pensiune care au dorit să coboare de pe munte pentru a se aproviziona au avut ceva emoții. Deși zona montană din Caraș-Severin a fost sub cod portocaliu de ninsori abundente și vânt puternic, utilajele nu s-au grăbit să deszăpezească, așa că, la primele ore, drumurile erau… de negăsit!

În această dimineață, la ora 7.00, Semenicul era îngropat sub zăpadă. Nici urmă de drum, astfel că șoferilor care s-au aventurat de la primele ore stratul de omăt le-a dat ceva bătăi de cap.

Articolul integral, în Express de Banat!

Citește și: VIDEO La mulți ani, România! Paradă Militară Națională de 1 Decembrie (presshub.ro)

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE