FOTO / VIDEO. Protestatarii AUR au intrat în curtea Parlamentului și au forțat intrarea în sediul Senatului. Mai multe mașini au fost vandalizate

Data:

Membrii și simpatizanții AUR participă, marți, la un protest la Parlament, organizat împotriva adoptării certificatului Covid.

11.40: Câteva sute de protestatari au intrat în curtea Palatului Parlamentului și s-au îndreptat spre intrările în clădire. Un cordon de jandarmi a fost format în fața intrărilor în Parlament.

11.49: Protestatarii împiedică mașinile parlamentarilor să intre în parcarea Parlamentului. Un autoturism în care se afla un parlamentar a fost scuipată de cei care au pătruns în curtea Parlamentului.

12.10: Protestatarii AUR au reușit să intre în curtea Paralmentului din cauză că s-a rupt una din porțile de intrare, au declarat pentru G4Media.ro surse din jandarmerie.

12.15: Mașina unui senator PSD a fost vandalizată de protestatarii care au pătruns în parcarea de la Senat

12.45: Mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România au fost vandalizate de către protestatari, în curtea Senatului, potrivit surselor G4Media.ro.

Protestatari AUR în curtea Parlamentului

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

VIDEO / Protest organizat de AUR împotriva introducerii certificatului COVID

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: