marți, 18 ianuarie 2022
AcasăJustițieFraudă de peste 7 milioane de lei din fonduri UE, instrumentată de...

Fraudă de peste 7 milioane de lei din fonduri UE, instrumentată de DNA Oradea

Potrivit Monitorului de Sălaj, un om de afaceri în vârstă de 58 de ani din Oradea şi fiica acestuia au fost trimişi în judecată de procurori DNA pentru o fraudă din fonduri europene în valoare de peste 7 milioane de lei.

Otto Bosnyak şi fiica acestuia, Beatrix Bosnyak, sunt acuzaţi că au solicitat şi obţinut pe nedrept fonduri europene nerambursabile în sumă de peste 7 milioane de lei pentru achiziţia unui utilaj industrial, care însă nu a fost cumpărat niciodată.   În martie 2021, afaceristul a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurori DNA. Asociat în cadrul unei societăţi comerciale, bărbatul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de complicitate la folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept sau reţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

Articolul integral, în Monitorului de Sălaj!

Direcția Națională Anticorupție – Oradea este condus de procurorul sălăjean, Bogdan Chiș, unul dintre cei mai profesioniști procurori din România. Bogdan Chiș a mai fost procuror la DNA Timișoara, dar și prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj (cea mai mare unitate de Parchet din Sălaj).

Citește și:Horia-Roman Patapievici a primit Premiul „Petőfi”, la Budapesta. În laudatio s-a menționat că în timpul Revoluţiei din România, scriitorul a fost luat de pe stradă şi arestat (presshub.ro)

Monitorul de Sălajhttp://monitoruldesalaj.ro
Publicație online dedicată județului Sălaj editată de SC Monitorul de Salaj SRL din Zalău. Cel mai accesat site de știri, dezvăluiri și anchete din județul Sălaj.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE