luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăÎn lumeInternaționalFuncționarii publici nevaccinați din Grecia care refuză să facă test anti-COVID, amendați...

Funcționarii publici nevaccinați din Grecia care refuză să facă test anti-COVID, amendați cu 300 de euro pe săptămână

Ministrul grec de interne, Makis Voridis, a caracterizat plângerile depuse de negaționiștii Covid împotriva cadrelor didactice și a cadrelor medicale drept ridicole și neîntemeiate, subliniind că, drept răspuns, trebuie formulate plângeri pentru acuzații mincinoase care să ducă la arestări, scrie Kathimerini, citată de Rador.

”Trebuie dată o direcție generală pentru ca aceste plângeri să fie clasate imediat, fără o verificare specială, ca fiind în mod evident neîntemeiate și false și să rămână doar plângerea pentru acuzație mincinoasă și defăimare, pentru ca cei care recurg la astfel de lucruri să fie duși în fața justiției”.

Întrebat despre funcționarii publici care refuză să se vaccineze și să facă teste de diagnostic Covid, ministrul grec de interne a precizat că se va pune în aplicare dispoziția care prevede o amendă de 300 de euro pe săptămână pentru funcționarul în cauză, subliniind totodată că amenda se va reține din salariul respectivului angajat.

Citește articolul integral pe G4media.ro

SursăG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE