Funeraliile reginei Elisabeta a II-a: Sicriul, dus într-o procesiune condusă de Regele Charles și frații săi

Data:

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a a ajuns la Catedrala St Giles din Edinburg, fiind dus într-o procesiune condusă de Regele Charles și frații săi – Anne, Andrew și Edward.

La catedrală va fi oficiată o slujbă care se preconizează că va dura aproximativ o oră, după care publicul va avea acces în interiorul catedralei.

Pe sicriul reginei a fost așezată Coroana Scoției, care va rămâne acolo în timp ce mii de scoțieni ar urma să îi aducă un ultim omagiu reginei, până marți, la ora locală 15:00. Apoi, coroana va fi returnată Castelului Edinburgh, unde este de obicei expusă.

Realizată din aur, argint și pietre prețioase, coroana este piesa centrală a Honors of Scotland – bijuteriile coroanei scoțiene, printre cele mai vechi din Europa.

Continuarea, pe Hotnews.ro!

Foto: Ian Vogler/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Citește și: Ultimul proces al lui Netejoru cu Laura Kovesi, câștigat de șefa Parchetului European

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
1 COMENTARIU
  1. Mostenirea realizarilor reginei Elisabeta a doua isi revarsa si dupa moarte , puterea deciziei ce atribuita regalitatii britanice consfiinteste locul de conducator nu numai al monarhiei britanice dar si al politicului din Marea Britanie ,ce in urma aparitiei milioanelor de sustinatori ai Reginei decedate, ii aduc regelui Charles al treilea forta de a decide destinul M.Britanii in viitor .Nici un politician nu i se mai poate opune .Discursul regelui Charles al treilea si milioanele de vizitatori ce isi exprima regretul dar si sustinerea viitorului rege , aflate la catafalcul reginei decedate , il arunca pe regele Charles in decizia politica la care va trebui sa fie parte chiar daca spusele acestuia nu vor fi uneori prezentate publicului .Asteptarea s-a dovedi a fi si ea benefica adicind in fata intregii lumi intelepciunea celui ce cindva era doar printul Charles . Un salt urias a aparut peste noapte si exemplul dat de regele Charles devine astfel decizie de stat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán | SONDAJ

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán,...

SUA testează un tanc dronă, care operează eficient noaptea | Aktual24

SUA testează un tanc dronă, a anunțat Agenția americană...

SUA solicită vânzarea forțată a TikTok, iar UE inițiază noi proceduri împotriva acesteia

SUA solicită vânzarea forțată a TikTok, în condițiile în...

Zelenski rămâne cel mai popular lider european. Într-o țară din UE Putin este apreciat

Zelenski rămâne cel mai popular lider european, aproape jumătate...