luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziEducațieFuneriu, critici dure la adresa președintelui Iohannis și a proiectului România educată:...

Funeriu, critici dure la adresa președintelui Iohannis și a proiectului România educată: 7 ani de mandat, 200.000 de copii per generație, 1,4 milioane de copii care au trecut prin școală în acești 7 ani

Critici dure lansate de fostul ministru al Educației Daniel Funeriu la adresa președintelui Klaus Iohannis. Funeriu l-a acuzat pe liderul de la Cotroceni de lipsa îndeplinirii rolului de mediere în societate în conflictele generate de afacerea plagiatelor (calificată drept „problemă de siguranță națională” când în evaluarea de plagiat sunt procurori, șefi de servicii secrete, șefi din armată, șefi din poliție), de absența ca mediator când tema educației sexuale în școli a polarizat societatea, și a lansat un atac voalat cu privire la proiectul cu care Iohannis și-a început acum 7 ani primul mandat de președinte: România educată.

„7 ani [ n.r. de când Klaus Iohannis este președinte], 200.000 de copii per generație, 1,4 milioane de copii care au trecut prin școală în acești 7 ani. Eu sunt un simplu cetățean. Să judece ei și părinții lor. Cât am fost în Ministerul Educației mi-am asumat o reformă integrală de sus în jos. Domnul președinte a avut un demers de jos în sus. Un politician se judecă la finalul mandatului, tot așa cum Barcelona s-a calificat împotriva lui PSG cu 3 goluri în ultimele minute”, a declarat Funeriu în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima Tv, la întrebarea dacă proiectul România educată este doar un slogan.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE