Gafă lingvistică a Organizației PSD Panciu: „sterilizarea gratuită a consilierilor PSD, s-a încheiat”, au anunțat pesediștii

Data:

„Campania de sterilizare GRATUITĂ a consilierilor PSD, s-a încheiat cu 410 de animale sterilizate”. Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a organizației PSD Panciu – Vrancea.

Propoziția, parte dintr-un mesaj mai amplu, a rămas câteva ore nemodificată, fără se sesizeze niciunul dintre administratorii paginii. 

Virgula dintre subiect și predicat dar și greșeala în urma căreia s-a înțeles că sterilizarea s-a efectuat pe consilieri și nu pe animale, au făcut ca postarea să devină ținta glumelor internauților, devenind, rapid, virală.

În urma sesizărilor primite probabil de la utilizatori, mesajul a fost modificat, însă în istoricul editărilor se poate vedea varianta originală. 

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...