GALAȚI – Concedieri colective la compania de transport public

Data:

Compania de transport public în comun, Transurb, a notificat Inspectoratul Teritorial de Muncă Galaţi şi Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Galaţi cu privire la faptul că urmează să efectueze concedieri colective.

Este vorba despre minimum 40 de salariaţi din toate categoriile de personal: muncitor, operativ, TESA. Concedierea se va face în maxim două etape, începând din luna octombrie 2022.

Printre principalele motive invocate pentru necesitatea concedierilor se numără: reducerea activităţii de transport urban de călători, ca urmare a reducerii numărului de kilometri în anul 2022 şi pierderile uriaşe înregistrate în 2021 şi pe primul semestru al anului 2022.

Citește și: De ce tac profesorii?

Nu mai puţin de 40 de angajaţi ai Transurb ar urma să fie concediaţi, conform notificării pe care societatea a transmis-o, Inspectoratului de Muncă şi Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă.

Documentul datat 1 septembrie 2022, cuprinde şi motivele care determină reorganizarea şi restructurarea personalului.  Cap de listă este „reducerea activităţii de transport urban de călători, în principal a transportului de călători cu autobuzele şi troleibuzele, ca urmare a reducerii numărului de kilometri în anul 2022, conform contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local”.  

Continuarea în VIAȚA LIBERĂ.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...