vineri, 20 mai 2022
AcasăLa ziGALAȚI: Halda de zgură a Elnav, unul dintre motivele amenzilor de la...

GALAȚI: Halda de zgură a Elnav, unul dintre motivele amenzilor de la Uniunea Europeană

Fosta haldă de zgură a fostei întreprinderi gălățene de elice turnate Elnav este unul dintre cele peste 40 de depozite de deșeuri neconforme pentru care România ar putea fi obligată, de către Curtea de Justiție a Uniunii Europene, să plătească a menzi de mii de euro zilnic, până la închiderea lor.

Falimentară, Elnav a fost vândută pe bucăți de către administratorul judiciar Sierra Quadrant, cel care „administrează” și ruinele Mehid de pe bulevardul Coșbuc, fără să fie îndeplinite obligațiile legale de mediu.

Fosta întreprindere de elice turnate Elnav, deținută de Corneliu Mangalea (la fel ca fostul Mehid, de pe Coșbuc), a fost vândută, în șase loturi, de către administratorul judiciar Sierra Quadrant.

Halda de zgură a fost cumpărată de firma gălățeană Gendav, care trebuie să facă acum ceea ce nu a făcut lichidatorul, adică să închidă dosarul obligațiilor mediu.

Continuarea în VIAȚA LIBERĂ.

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE