GALAȚI – Ucrainean depistat cu test PCR negativ – fals, la vamă

Data:

Un bărbat, din Ucraina, în vârstă de 31 de ani, a fost depistat cu un test PCR negativ, fals, la vamă. Şoferul s-a prezentat miercuri, 22 decembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați, pentru a intra în ţară, conducând un ansamblu rutier, format dintr-un cap tractor și o remorcă. La controlul de frontieră, acesta a prezentat reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Galați, un raport medical eliberat de o clinică din Ucraina care atesta că deține un rezultat negativ la testarea pentru detecția infecției cu virusul SARS-Cov-2 prin metoda RT – PCR.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului medical în cauză, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că acesta este fals. Cu privire la cele constatate, bărbatul le-a declarat poliţiştilor că a făcut testul PCR la o clinică din Kiev și nu avea cunoștință că documentul nu este autentic.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun, titrează VIAȚA LIBERĂ.

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...