marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziGalațiul, în topul județelor cu cel mai mare număr de șomeri

Galațiul, în topul județelor cu cel mai mare număr de șomeri

Potrivit publicației Viața liberă, sfârșitul lunii octombrie 2021, ultima lună centralizată la nivel național, a consemnat, la nivelul județului Galați, un număr de 10.221 de șomeri înregistrați și o rată a șomajului de 5,44 la sută. Aceste cifre plasează județul, deloc onorant, în top cinci la nivel național la ambele categorii, reiese din raportul prezentat de AJOFM Galați la recenta ședință a Comisiei de dialog social din cadrul Prefecturii.

Astfel, conform ultimei situații statistice lunare publicate pe site-ul ANOFM, județul Galați ocupă locul 5 în topul județelor cu o rată mare a șomajului, la data de 31 octombrie. Clasamentul arată astfel: Vaslui (6,60%), Teleorman (6,30%), Dolj (5,69%), Mehedinți (5,62%) și Galați (5,44%). Suntem în top, ba chiar cu un loc mai sus, și din punct de vedere al numărului de șomeri, fiind depășiți doar de Dolj (15.198 șomeri), București (14.272) și Bacău (11.547 șomeri).

Articolul integral, în Viața liberă!

Foto: viata-libera.ro

Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE