George Simion anunţă că a fost la Spitalul de psihiatrie „Alexandru Obregia”. Ce test şi-a făcut

Data:

Preşedintele AUR George Simion a anunţat, joi, pe Facebook că a mers la Spitalul de psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, pentru a-şi face „un test antidrog”, după ce ar fi fost acuzat de câţiva deputaţi că s-ar droga.

Astfel, controversatul deputat AUR susţine că vrea să demonstreze că nu se droghează şi anunţă că îi va da în judecată pe cei care au făcut afirmaţiile cu pricina.

„O să mergem împreună să-mi fac un test antidrog, pentru că am fost acuzat că mă droghez. Acuzaţii lansate de un deputat userist [Nicu Fălcoi – n.r.]”, a afirmat Simion într-o înregistrare video, publicată joi pe Facebook.

Liderul AUR susţine că îl va da în judecată pe „userist”, dar nu numai pe Fălcoi.

„Şi nu-l dau în judecată doar pe el, îl mai dau în judecată şi pe europarlamentarul Dragoş Pîslaru, care spunea că sunt plătit de ruşi. Păi dacă nu aduce el dovadă că sunt plătit de ruşi […]. Momentan hai să mergem să ne ia probe de sânge”, spunea Simion în înregistrarea video făcută în maşină, în drum spre spital.

Şeful AUR a mai declarat că îşi face analizele la stat, „ca să nu creadă cineva că pot fi manipulate probele”.

„Domnule Fălcoi, pregătiţi-vă să daţi banii la orfelinate!”, l-a avertizat Simion pe „userist”, în contextul în care liderul AUR a afirmat că banii pe care susţine că îi va câştiga din procesele intentate lui Fălcoi şi Pâslaru îi va dona unor orfelinate.

Ulterior, la ieşirea din spital, Simion a prezentat ceea ce spunea că ar fi rezultatul analizelor şi care ar dovedi că politicianul nu consumase substanţe interzise. Deputatul susţinea că va cere 100.000 de euro despăgubire celor care l-au acuzat că s-ar droga... (Facebook – captură ecran)

Ca post-scriptum, liderul AUR a anunţat că doreşte să depună o iniţiativă legislativă care să prevadă ca fiecare om care vrea să intre în Parlamentul României să facă un test anti-drog.

„Să apară în faţa unei comisii formate din psihologi şi psihiatri dar, atenţie, comisia [să fie – n.r.] formată din specialişti de la Obregia, nu din clinici private, pentru că, practic, ei decid soarta a milioane de români şi mulţi cred că au probleme grave la mansardă”, a mai declarat George Simion, citat de THE EPOCHTIMES ROMANIA.

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Sondaj Avangarde pentru Digi24. Piedone ar câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei. Nicușor Dan, pe locul 2

Alegerile pentru Primăria Capitalei. Un sondaj realizat de Avangarde,...

Ce cred rușii despre adevărații vinovați pentru atacul terorist din Moscova | Aktual24

Un sondaj realizat în capitala Rusiei de jurnaliștii de...

Patronul Fermei Dacilor scapă de arestul la domiciliu

Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, scapă de arestul la...