marți, 19 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziGeorge Simion (AUR): "I-am spus președintelui să-i ceară demisia lui Florin Cîțu...

George Simion (AUR): „I-am spus președintelui să-i ceară demisia lui Florin Cîțu (…), nu pare să fie în toate facultățile mentale”

Potrivit G4Media, George Simion, copreședintele AUR, a declarat luni, după consultările de la Cotroceni, că ”i-am spus președintelui să-i ceară demisia lui Florin Cîțu din funcția de premier interimar pentru că acesta nu pare să fie în toate facultățile mentale. A avut un rictus când am făcut propunerea”.

Simion a adăugat că ”avem impresia că suntem consultați de formă. Am venit cu o propunere a unui guvern de specialiști condus de un premier independent. Dl Iohannis ne-a spus că nu știe nici un domn orban, doar pe consilierul său, și nu știe de vreun lider politic cu numele Orban. Mai rămâne să fie deschis la soluții”.

Articolul interal, pe G4Media!

Foto: captură video Facebook George Simion

SursăG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE