Germanii se tem cel mai mult de război şi inflaţie

Data:

Niciodată în istoria Germaniei Federale un guvern nu a fost nevoit să gestioneze simultan atâtea probleme, potrivit Deutsche Welle. Găsesc politicienii răspunsurile potrivite? Indicii în sondajul ARD-Deutschlandtrend.

În total, 42 la sută din chestionaţii din întreaga Germanie vor ca guvernul de la Berlin să sprijine plenar Ucraina cu livrări de arme. 29 la sută consideră că acest sprijin nu este suficient. Infratest-dimap a studiat şi ce cred germanii despre politica de sancţiuni şi eforturile diplomatice ale guvernului german.

Războiul din Ucraina nu este singura problemă care îi preocupă pe germani. Există o întreagă serie de crize simultane. De aceea priorităţile au suferit modificări în ultimele luni.

Contiuare, în Deutsche Welle!

spot_imgspot_img
Deutsche Welle
Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD. Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012. Momentan, există un site în limba română.
1 COMENTARIU
  1. Este valabil pentru toate guvernele din tarile lumii .Pandemia , criza alimentara , criza provocata de razboi cu toate crizele ce au legatura cu razboiul , criza politica mondiala ce era sa transforme intreaga omenire (multe dintre statele lumii )in dictaturi iliberale ,schimbarile climaterice si cite alte crize interne nu or mai fi sau or mai veni peste noi ,sunt foarte greu de gestionat .Norocul Romaniei se numeste apartenenta la Uniunea Europeana si la NATO.Ceea ce vedem ca se intimpla in Ucraina intrece si cele mai negre scenarii . Una este sa te lupti militar si alta e sa distrugi totul si sa omori civili nevinovati ba chiar sa produci migratia a milioane si milioane de oameni ce deja nu mai au unde se intoarce .A distruge toate componentele ce sunt parte a creativitatii unei natiuni trebuie sa ne ingrijoreze .Probabilitatea ca Rusia sa nu se opreasca aici este extrem de mare .O Rusie, alungata de peste tot ,va face si ea acelasi lucru acolo unde poate .Presedintele Macron stie ce vorbeste .Pe de alta parte tarile lumii sunt puse in fata unei alegeri .Acum vom sti cu adevarat cine ne sunt prietenii si cine ne sunt dusmanii .Costurile sunt insa uriase .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fă-ți mesajul vizibil! Cum să folosești iluminatul pentru a comunica eficient cu clienții tăi?

Fă-ți mesajul vizibil! Cum să folosești iluminatul pentru a comunica eficient cu clienții tăi?