vineri, 30 iulie 2021
AcasăRețeaGrav accident de muncă la fabrica de aspiratoare KÄRCHER din Curtea de...

Grav accident de muncă la fabrica de aspiratoare KÄRCHER din Curtea de Argeș

Un muncitor se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost, azi spre orele prânzului (puţin după ora 11), victima unui grav accident de muncă petrecut azi la fabrica de aspiratoare din Curtea de Argeş a concernului german Kärcher. Omul, în vârstă de 43 de ani, a fost prins cu partea superioară a corpului şi strivit într-un utilaj, a informat biroul de presă al ISU Argeş.

Salvatorii au intervenit cu promptitudine şi l-au scos pe bărbat din utilajul respectiv, însă, acesta era inconştient, în stop respirator. Cei de la SMURD au aplicat manevrele de resuscitare şi au reuşit să-l readucă la viaţă.

„După eforturi susținute ale personalului medical, funcțiile vitale ale bărbatului cu vârsta de 43 de ani au fost restabilite”, a transmis ISU Argeş.

Citește articolul integral în Argeșul online

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE