joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăRecomandateGrav: infecțiile COVID, creștere de opt ori în ultima lună. De trei...

Grav: infecțiile COVID, creștere de opt ori în ultima lună. De trei ori mai mulți pacienți la ATI

Statistica arată că valul patru al COVID s-a instalat și în România, numărul cazurilor crescând vertiginos în numai 30 de zile. Datele arată că, pe 17 iulie 2021, s-au înregistrat 49 de cazuri de infecții cu coronavirus. Apoi, creșterea a fost constantă și palpabilă săptămânal.

Datele arată că, pe 17 iulie 2021, s-au înregistrat 49 de cazuri de infecții cu coronavirus. Apoi, creșterea a fost constantă și palpabilă de la o săptămână la alta. Pe 24 iulie am avut un număr de 126 de cazuri, iar pe 3 august un număr de 233 de de persoane au fost depistate cu COVID. Pe 11 august au fost detectate 322 de cazuri, iar pe 14 august s-a înregistrat recordul ultimei luni cu 408 cazuri de îmbolnăvire cu COVID.

Față de acum o lună, numărul infectărilor a crescut de opt ori. Media infectărilor, măsurată pe parcursul unei săptămâni, era, la mijlocul lui iulie de 54 de cazuri pe zi. Media zilnică pe durata întregii săptămâni trecute a fost de 329 de cazuri de infecție pe zi.

Citește articolul integral în Newsweek România

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE