Greu cu limba română pentru un pesedist : „Ar trebui consultat un mobexpert”

Data:

Ultima conferinţă de presă a organizaţiei municipale a PSD Câmpulung, desfăşurată zilele trecute, sub coordonarea şefei interimare a organizaţiei, deputata Simona Bucura-Oprescu, a pricinuit nişte momente vesele, din clipa în care de microfon s-a apropiat consilierul local Gabriel Neacşu.

Pentru cine nu ştie, dl Neacşu, şofer de meserie (acum economist, consilier în cadrul Serviciului Financiar al ANAF Argeș), e cel care l-a înlocuit în Consiliul Local Câmpulung pe fostul primar Liviu Ţâroiu, care a trebuit să renunţe la mandatul de consilier în urma unui pocinog penal comis la volanul maşinii Primăriei, în ianuarie acum doi ani.

Reproducem mai jos câteva fragmente din… hai să-i zicem discursul consilierului Gabriel Neacşu:

„Vreau să vă spun şi io câteva probleme în legătură cu traficul din Câmpulung. Ar trebui consultat un mobexpert pentru situaţia care este aicea-n Câmpulung (sublinierea noastră – n.r.), să fie o circulaţie cât mai decentă pentru musceleni şi ar trebui sensul de pe strada Constantin Brâncoveanu să devină pe amândouă arterele de circulaţie…

… se aglomerează foarte mult la intersecţia bulevardului Ion Mihalache cu semafoarele… Transportul în comun ar trebui să meargă pentru musceleni… ăăă, să fie cât mai adecvat şi să fie cât mai multe curse… sunt decât două curse, una pe Valea Mare şi una pe Vişoi”.

Pentru cine vrea să se amuze, discursul consilierului Neacşu poate fi urmărit pe Facebook, aici. Să sperăm că postarea nu va fi ştearsă prea repede, ar fi păcat, titrează ARGEȘUL ONLINE.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Iohannis printre favoriții pentru funcția de președinte al Comisiei Europene | Politico

Iohannis printre favoriții pentru funcția de președinte al Comisiei...

BEC permite ruperea alianței PSD-PNL la București, deși termenul a fost deja depășit 

BEC permite ruperea alianței PSD-PNL la București, printr-o hotărâre...

Percheziții DNA la Primăria Gropeni. Este vizat liberalul Stan Malinche, primarul comunei | De Brăila

DNA Galați efectuează, joi dimineață, mai multe percheziții în...