Hitler și Covid

Data:

Jon Stewart, celebrul comic american, a renunțat la satiră și acum se ocupă de emisiuni extrem de serioase pe una dintre platformele de divertisment consacrate la nivel mondial. El a analizat pe scurt de ce Hitler are mai multe în comun cu inamicul, imaginar pentru unii, care seamănă furtună, numit Covid, decât cu cei care restrâng drepturi pentru a limita răspândirea pandemiei. Jon Stewart observă că portul unei măști sanitare și un vaccin nu ar fi chiar Holocaust sau un simbol consacrat de naziști care să te trimită la moarte, așa cum susțin covidofilii pursânge.

Covid este similar cu Hitler, așa cum a observat Jon Stewart, pentru că a omorât milioane de oameni și domină omenirea așa cum Hitler ar fi dorit. Cu privire la propagandă, noi avem un punct de vedere diferit și credem că propaganda pentru răspândirea Covid este mult mai eficientă și mai apropiată de regia lui Leni Riefenstahl decât este campania națională de promovare a vaccinării sau a portului măștilor sanitare. Noi nu am avut campanie de vaccinare, ci doar mesaje gândite de ageamii în comunicare de intensitatea și eficiența îndemnurilor „pune, mamă, fesul pe cap să nu te ia curentul”.

Luptătorii pentru libertatea Covidului de a se răspândi ne vând ideea că Dumnezeu vrea să ne ferească de măști și de vaccin, când ei sunt interesați ca prin folosirea ca slogan publicitar personal a credinței în Dumnezeu să moară cât mai mulți români și să ajungem cât mai sărăci pentru ca noi toți să ajungem ca drepturile noastre să depindă excluziv de voința lor.

Se încearcă agresiv și rușinos să se atașeze genocidul provocat de Hitler de o așa-zisă campanie a Ocultei Mondiale de a controla universul cunoscut prin vaccin și prin portul măștii. Ni se transmite că democrațiile ajung ca Germania nazistă doar pentru că ascultă de sfatul medicilor epidemiologi, și nu de sfatul celor care doresc refacerea Uniunii Sovietice.

Așa cum bine spunea Margaret Thatcher, nu se negociază cu oamenii care folosesc forța și violența pentru a-și atinge obiectivele, aceștia sunt inamicii democrației și vor să distrugă democrația pentru interesele lor personale. Cei care susțin campania de vaccinare sunt linșați pe rețelele sociale de către covidofili, care au ajuns să amenințe cu moartea profesori care își permit să expună rațional copiilor de ce se justifică o vaccinare anticovid așa cum se justifică și orice altă vaccinare recunoscută de Agenția Americană a Medicamentului și de Agenția Europeană a Medicamentului.

Statul eșuat, acum când au murit deja zeci de mii de români pentru că li s-a permis administrarea de otravă covidofilă timp de ani lumină, refuză să aplice legea și asistă cum cei care își permit să susțină altceva decât covidofilii sunt agresați și sunt transformați în țintă.

Liderii covidofililor urlă ca ostașii lor fideli să pedepsească (deocamdată doar prin linșaje online) orice crimă a unei gândiri diferite de aceea scrisă cu litere chirilice de propaganda trolilor sovietici. Vaccinurile care au salvat viața și care ne permit să trăim o viața mai bună sunt demonizate așa cum este demonizată și știința medicală.

Nu mai trăim din fericire în era în care războaiele se câștigă pe câmpul de luptă, ci prin intermediul unor semeni de-ai noștrii pentru care binele lor personal este mai important decât cimitirele care ar trebui să le poarte numele.

Un fost purtător de cuvânt al socialiștilor e emis o idee interesantă cu privire la numirea unui cimitir după numele unui fost ministru al sănătății. Se pare însă că ministrul respectiv nu este între cei meritorii pentru o astfel de onoare. Doamna respectivă se pare că a fost singura bărbată între o pleiadă de lideri politici care au considerat că este mai important să credem ce vor președintele și premierul decât să ne uităm la cifrele seci și la ce ne spun epidemiologii.

Ca și Hitler, Covidul nu trebuia să aibă ocazia unui Blitzkreig, deși orice român care gândește cu propria sa minte, nu cu mințile celor din rețele sociale și din televiziuni ghiocel, știa că va urma un al patrulea val nimicitor. Așa cum jenantul personaj istoric Chamberlain a ignorat pericolul înarmării Germaniei naziste și a fost indiferent la evidenta și inevitabila exterminare a celor de religie mozaică, așa și conducătorii noștrii au ignorat pericolul pe care Covidul și cei care îl susțin din interes propriu îl prezintă pentru viețile oamenilor.

Atât Hitler cât și Covidul au făcut ravagii în Rusia. În Rusia, autoritățile nu au permis niciunui covidofil să mintă în fiecare zi la televizor și pe rețelele sociale. La noi, minciuna despre vaccinare a avut și are în fiecare zi picioare lungi.

În Rusia, patriarhul a fost extrem de implicat în promovarea campaniei de vaccinare, iar preoții au respectat medicii și ce a transmis patriarhul. La noi, se intervine prea târziu să se pună ordine în rândul clericilor care au încălcat misiunea divină și și-au permis să otrăvească mințile oamenilor și să le calce pragurile caselor pentru a-i convinge să refuze vaccinul în numele credinței în trolii sovietici. Covidul a avut succes și la noi și în Rusia pentru că oamenii nu au încredere în autorități și pentru că o campanie externă antivaccinare a produs efecte pe plan intern.

Ne amintim lipsa de reacție a bisericii noastre atunci când preoți și călugărițe ortodoxe au făcut un lanț uman lângă parlament și au protestat împotriva vaccinării copiilor noștri pentru bolile copilăriei. Acum, campaniile antivaccinare au produs efectul maxim pentru că au avut o muncă de minciună și propagandă temeinică în spatele lor plecând de la mizeria de studiu a fostului medic Andrew Wakefield și pentru că Covidul este extrem de eficient în a ne băga în mormânt dacă nu ne vaccinăm. Și dacă ne vaccinăm există riscul de a muri, însă avem mai multe șanse decât de a ieși cu pieptul gol în fața unei boli de tipul unei arme biologice ce permite uciderea în masă a oamenilor.

Așa și campania antisemită din spatele venirii la putere a lui Hitler a permis acestuia să ucidă în masă fără frică milioane de nevinovați de origine mozaică. Mulți din casta conducătoare din democrațiile cu care Hitler va lupta gândeau ca Hitler și erau încântați de gândul că acesta va fi un conducător „care își va lua țara înapoi” de la cei de rasă mozaică. Germania, distrusă în realitate de delirul lui Hitler, era prezentată ca o țară ca soarele de pe cer în care doar germanii, prin liderul lor suprem și geniul său, rasă superioară Ariană, vor conduce. Cei care aveau puncte de vedere diferite erau trimiși rapid la reeducare în închisoare, fie executați în baza voinței deduse a lui Hitler transmise prin cozile lui de topor.

Fiecare criză prezintă sâmburele unei distrugeri. Cu cât ne vom afunda mai mult în criza economică, pandemică și politică, cu atât va fi mai greu să ne revenim. Și cu cât ele persistă mai mult, cu atât cresc șansele ca marginali extremiști de tipul lui Hitler să preia puterea și să ne facă să ne gândim cu nostalgie la vremea când aveam un drept de vot pe care ne puteam urina.

spot_imgspot_img
Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O firmă de transport a luat în leasing 90 de mașini, apoi a refuzat să mai achite ratele. Ca să nu le returneze, le-a...

Marți dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub...

În România crește influența serviciilor și a armatei

În România crește influența serviciilor și a armatei. Stabilitatea...

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”