Hoţi de VIP-uri reuniţi în puşcărie

Data:

Sentință definitivă în cazul tânărului care a prădat mai mulți oameni de afaceri din Botoșani. Trimis în judecată pentru furt calificat și tâlhărie calificată, Sergiu Nicolae Lahman s-a ales cu o pedeapsă rezultată de patru ani și trei luni de închisoare în regim privativ de libertate.

La rândul său, complicele care l-ar fi ajutat să se deplaseze cu mașina de la Suceava la Botoșani, Mihai Vlăduț Ciornei, a fost condamnat la un an și două luni închisoare pentru conducere fără permis. Însă, cum acesta din urmă avea un noian de alte condamnări, magistrații au contopit totul, iar tânărul va avea de executat în final o pedeapsă rezultantă de patru ani, şase luni şi 20 de zile de pușcărie.

Sentința definitivă a fost pronunțată ieri, de Curtea de Apel Suceava.

Citește articolul integral în Monitorul de Botoșani

Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum și cât puteți beneficia de servicii gratuite de îngrijire la domiciliu

Dacă sunteți asigurați și aveți probleme de sănătate care...

Jurnalista Emilia Șercan: Demisia lui Sorin Cîmpeanu ar trebui urmată de retragerea prevederilor controversate din Legile Educației

Jurnalista Emilia Șercan afirmă în interviul pentru Europa Liberă că acest moment al demisiei lui Sorin Cîmpeanu ar trebui folosit de clasa politică și de președintele Klaus Iohannis, creatorul proiectului „România Educată”, drept unul de reașezare a criteriilor de integritate și competență într-o funcție publică.

CLASIC_#LaServaPadronaRocks

Nu știu dacă e prima operă pusă în scenă...