IAȘI – Un inculpat din dosarul care-l vizează pe Chirica a făcut acord de recunoaștere la DNA

Data:

Expertiza grafologică a demonstrat că semnăturile de pe edificarea falsificată la blocul omului de afaceri Gheorghe Cheșcu sunt autentice. Cel care a semnat este Mihai Chirica. Documentele originale au dispărut din arhiva Primăriei.

Cei cinci inculpați în acest dosar sunt Mihai Chirica – primar, Gabriel Harabagiu – viceprimar, Anca Brândușescu – arhitect-șef, Mariana Popa – registrator OCPI, Tudor Cheșcu – administrator SC Flux SRL. Procurorii DNA susțin că Mihai Chirica și Gabriel Harabagiu știau situația reală a blocului cu 9 niveluri și au forțat intabularea ilegală a acestuia.

Asul din mâneca procurorilor DNA: o persoană dintre cele implicate în dosarul Flux a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției. Mutarea-bombă va avea impact în dosarul penal al cărui protagonist este primarul Mihai Chirica.  
A doua exclusivitate: lucrarea este aproape gata și, susțin surse judiciare, rechizitoriul va fi trimis curând la instanță pentru a începe judecata.

Continuarea în REPORTERIS.RO.

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...