luni, 29 noiembrie 2021
AcasăLa ziActualitateIeşean implicat într-un furt de aproape două milioane de euro, la Berlin....

Ieşean implicat într-un furt de aproape două milioane de euro, la Berlin. Banda românului a folosit două camioane

Potrivit Ziarului de Iași, Ion Postolache – un român implicat într-un furt de aproape două milioane de euro, la Berlin – a fost „predat” judiciar de Curtea de Apel Iaşi autorităţilor germane, spre judecare şi condamnare.

El fusese arestat în urma unui mandat european emis de Judecătoria Tiergarten, fiind acuzat de furt grav în bandă comis în scop comercial, dar şi comerţ cu obiecte neimpozitate. În prima jumătate a anului trecut, Postolache făcea parte dintr-un grup infracţional de 14 membri asociaţi în vederea comiterii de tâlhării şi furturi în zona oraşului Berlin.

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au admis cererea făcută de Parchetul Darmstadt şi şi-au dat consimţământul ca Ion Postolache să fie urmărit penal, judecat sau închis în Germania. 

Articol integral, în Ziarul de Iași!

Foto: Ziarul din Iași

Citește și: Abuzul sexual online asupra copiilor, în creștere exponențială (presshub.ro)

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE