marți, 7 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateImaginea crudă a realității din România: sicriele nu mai încap într-o capelă...

Imaginea crudă a realității din România: sicriele nu mai încap într-o capelă din Iași

O fotografie făcută într-un cimitir din Iași arată realitatea crudă a acestor zile în România: încăperea este plină de sicrie.

Poza a fost făcută în capela Cimitirului „Petru si Pavel” și a fost publicată de Ziarul de Iași.

În capelă erau depuse 11 sicrie, iar șapte dintre ele aveau capacul batut în cuie, o procedură folosită în cazul deceselor provocate de Covid 19.

„Nu cred că mai încape niciunul acum. Firmele de pompe funebre mai mari au cameră mortuară şi aduc sicrie pe măsură ce se eliberează capelele”, a transmis un cititor.

Sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică a raportat 12.106 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2 și 413 decese, dintre care 18 anterioare.

În spitale, sunt internați 19.784 de pacienți, dintre care 1.858 sunt ATI. Din totalul pacienților internați, 421 sunt minori, 390 fiind internați în secții și 31 la ATI.

Ieri a fost raportat un număr record de decese asociate COVID în Iaşi – 34. Dintre acestea, 19 au fost la persoane din municipiul Iaşi, titrează REPORTERIS.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE