Imperiul imobiliarului Bolobiță: 1140 de contracte cu statul. Cele mai valoroase dintre ele sunt cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iași

Data:

Cristinel Bolobiţă, patronul AUTO TRANS COM SRL, un imobiliar apropiat de primarul Mihai Chirica, are pe lista clienţilor foarte multe instituţii publice, potricit Ziarului de Iași. Cele mai valoroase contracte le are cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Omul de afaceri Cristinel Bolobiţă a fost prezentat pe larg în media ieşeană din ultimii ani ca fiind unul dintre imobiliarii apropiaţi de primarul Mihai Chirica, care a şi participat la botezul fiului edilului.

Cristinel nu este agreat însă doar de primarul Municipiului Iaşi. Prin firma sa fanion, AUTO TRANS COM SRL, Bolobiţă s-a lansat în afaceri în anul 2001, dar s-a făcut cunoscut după 2010, datorită apropierii sale de şefii municipalităţii Paşcani. În timp, şi-a creat conexiuni în majoritatea comunelor din jurul Paşcaniului şi apoi a început să cucerească noi „teritorii” ale statului.

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Premieră la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad: alegeri de rector în 2 tururi

Premieră la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, care permite...

Franța s-ar putea ciocni direct cu Rusia dacă frontul ucrainean se prăbușește

Franța s-ar putea ciocni direct cu Rusia dacă frontul...

Ce spune Comisia Europeană despre candidatura Ramonei Chiriac pe listele PSD-PNL pentru europarlamentare

Ce spune Comisia Europeană despre candidatura Ramonei Chiriac, șefa...

Înșelăciune prin metoda „spoofing”

Înșelăciune prin metoda „spoofing”, anchetată de Poliția Română, care...