Imperiul imobiliarului Bolobiță: 1140 de contracte cu statul. Cele mai valoroase dintre ele sunt cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iași

Data:

Cristinel Bolobiţă, patronul AUTO TRANS COM SRL, un imobiliar apropiat de primarul Mihai Chirica, are pe lista clienţilor foarte multe instituţii publice, potricit Ziarului de Iași. Cele mai valoroase contracte le are cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Omul de afaceri Cristinel Bolobiţă a fost prezentat pe larg în media ieşeană din ultimii ani ca fiind unul dintre imobiliarii apropiaţi de primarul Mihai Chirica, care a şi participat la botezul fiului edilului.

Cristinel nu este agreat însă doar de primarul Municipiului Iaşi. Prin firma sa fanion, AUTO TRANS COM SRL, Bolobiţă s-a lansat în afaceri în anul 2001, dar s-a făcut cunoscut după 2010, datorită apropierii sale de şefii municipalităţii Paşcani. În timp, şi-a creat conexiuni în majoritatea comunelor din jurul Paşcaniului şi apoi a început să cucerească noi „teritorii” ale statului.

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Peste 1100 de titluri, peste 90 de cărți-eveniment, 32 de lansări – Humanitas la Gaudeamus

Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior vă așteaptă la...

O asociație de proprietari din Iași vrea să închidă biroul Raiffeisen și Mega Image-ul de la parter

Președintele Asociației de Proprietari Ștefan cel Mare și Sfânt,...

Die Welt: Spaţiul Schengen are cu totul alte probleme decât România şi Bulgaria

Nu doar Croaţia, ci şi Bulgaria şi România voiau...