​În cea mai modernă secție de Urgențe din România plouă prin tavan

Data:

După furtuna de sâmbătă după-amiază din Oradea, apa s-a infiltrat prin tavanul zonei de așteptare de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean și a curs șiroit pe jos sau în găleți anume puse de angajatele spitalului.

Potrivit șefului UPU, dr. Hadrian Borcea, asemenea situații sunt frecvente încă de la inaugurarea clădirii, în noiembrie 2020, dar constructorul, o firmă din grupul Selina, nu a reușit să rezolve problema.

Înregistrări video transmise BIHOREANULUI de orădeni care au ajuns sâmbătă la UPU arată că apa curge prin tavan în mai multe locuri din zona de așteptare a pacienților, inclusiv deasupra hidrantului pus pentru situații de urgență.

În imagini se vede cum infirmierele adună apa de pe jos cu mopul și pun găleți pe jos, în speranța că apa se va prelinge în recipiente.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citește și: 10 salarii pentru copii sau adulţi abuzaţi. O lege care nu e folosită

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related