În Constanța, colectarea gunoiului se va face doar noaptea

Data:

Colectarea gunoiului în municipiul Constanța se va face pe timpul nopții începând de luni, a anunțat edilul Vergil Chițac.

„Din 10 octombrie, aplicăm modificările aduse regulamentului de salubrizare a municipiului. Deșeurile municipale vor fi colectate noaptea, măturatul, fie el manual sau mecanic, va avea loc tot noaptea, în intervalul orar 22:00-06:00. Măturatul va fi precedat de stropirea străzilor. De menționat că vom menține colectarea și în timpul zilei pentru platformele care au nevoie de mai multe astfel de operațiuni în 24 de ore”, a anunțat Chițac.

Primăria a fpcut apel la cetățeni să nu își parcheze mașinile în zona platformelor de colectare, blocând astfel accesul. De asemenea, instituția mai anunță că, în cartierele de case, ridicarea deşeurilor se va face, în continuare, pe timpul zilei. Totodată, măturatul trotuarelor și al carosabilului, stropitul și spălarea acestora vor fi realizate exclusiv noaptea, în același interval orar, a mai precizat Primăria Constanța. Foto – Info Sud Est.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related