Fără a fi bucătar profesionist, ci doar pasionată de gătit, gălățeanca Mariana Tarbuc a reușit performanța de a ajunge în finala „Chefi fără limite” – competiția în care Antena 1 a împletit bucătăria grecească și aventura – ba, mai mult, a fost mâna dreaptă a marelui câștigător, scrie Viața Liberă.
Implicată, sufletistă, ambițioasă, neobosită, puternică, riguroasă, usturător de sinceră și spunând mereu lucrurilor pe nume, a rămas în memoria telespectatorilor ca „Primărița”, porecla pe care a primit-o pentru că este consilier la Primăria Galați. Doi dintre celebrii chefi ai Antenei 1 – Florin Dumitrescu și Sorin Bontea – și-au disputat-o, ba chiar s-au întrecut în probe pentru a o avea în echipele lor.
Aleasă din 80 de concurenți între cei 18 care au ajuns în Grecia, unde s-a filmat emisiunea, Mariana Tarbuc a trăit aventura vieții ei de-a lungul celor aproape două luni, în care s-au desfășurat cele zece etape ale competiției, pe traseul: Chios, Lesbos, Lemnos, Serres, Meteora, Corfu, peninsula Mani, Creta, Naxos și Atena. Despre cele mai importante momente ale parcursului său în emisiune ați putut citi în rubrica Tv Mania. Însă am fost curioși să pătrundem în culisele emisiunii, iar Mariana Tarbuc a acceptat să ni le dezvăluie într-un interviu.
Cotinuarea, în Viața Liberă!