joi, 27 ianuarie 2022
AcasăLa ziPoliticăÎncă o tensiune în coaliție: Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, acuză consilierii...

Încă o tensiune în coaliție: Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, acuză consilierii PNL că au votat împreună cu PSD și au blocat scăderea tarifului la salubritate pentru cetățeni

Radu Mihaiu, primarul USR PLUS din Sectorul 2 al Capitalei, îi acuză pe consilierii PNL din Consiliul Local că au blocat, alături de PSD, un proiect de hotărâre care ducea la scăderea tarifului plătit de cetățeni pentru adunarea gunoiului.

”Luni de zile am negociat la sânge cu Supercom pentru a obține niște tarife corecte pentru colectarea gunoiului. Față de ce înaintaseră în primă fază, cele de acum sunt cu 35% mai mici. Tariful supus la vot e chiar sub cel de la Sectorul 4, singurul sector care mai are un sistem similar bazat pe “plătește cât arunci”, raportat la volum. Luni de zile am luptat cu cei de la Supercom pentru acest tarif. Iar când să trecem finișul, partenerii ne-au pus piedică. PNL și PSD au votat împotriva unui tarif care ar fi deblocat toată situația generată de ilegala taxă de habitat. Am comis o singură greșeală. Am avut încredere în “partenerii” din coaliție. Niciodată nu m-aș fi așteptat că PNL va vota cot la cot cu PSD pe o temă ATÂT DE IMPORTANTĂ!”, a scris Mihaiu pe Facebook.

Citește articolul complet în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE