vineri, 3 decembrie 2021
AcasăRecomandateÎncep lucrările de amenajare a incubatorului de afaceri „Cresc Oradea Mare”

Încep lucrările de amenajare a incubatorului de afaceri „Cresc Oradea Mare”

Potrivit publicației Crișana, municipalitatea orădeană a anunţat semnarea contractului de execuție a lucrărilor pentru amenajarea incubatorului de afaceri în clădirea fostului Spital de Neurologie din strada Louis Pasteur. Lucrările vor fi executate de către asocierea formată din firmele Conpila și Inselma.

Potrivit proiectului, incubatorul de afaceri denumit „Cresc Oradea Mare” va găzdui firme din domeniul creativ, precum dezvoltare de software pentru design, creaţie, animaţie şi altele.

Lucrările vor începe la sfârșitul acestei luni, durata de execuție fiind de 18 luni. Valoarea contractului este de 11.974.433,27 lei fără TVA, finanțarea investiției fiind asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020.  

Articolul integral, în publicația Crișana!

Sursă foto: crișana.ro

Citește și: 36 de ani de la moartea disidentului anticomunist Gheorghe Ursu. Justiţia îi terfeleşte post-mortem memoria (presshub.ro)

SursăCrișana
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE