Încep să sosească în Portul Galați primele vagoane cu cereale din Ucraina

Data:

Miercuri, 17 august, încep să ajungă în Portul Galați primele vagoane încărcate cu cereale din Ucraina. Este primul transport care este adus pe calea ferată cu ecartament larg, direct la silozul „Anghel Saligny” din Portul Docuri, unde marfa va fi încărcată pe nave pentru a fi trimisă mai departe.

Directorul general al Administrației Porturilor Dunării Maritime (APDM) Galați, Marcela-Daniela Costea, ne-a confirmat sosirea primelor vagoane cu cereale ucrainene pentru export, la scurt timp după ce operatorul TTS a recepționat o locomotivă pentru transportul pe cale largă. „Miercuri încep să sosească cerealele din Ucraina, în loturi de câte 20 de vagoane, livrate pe linia de cale largă dinspre Ucraina, via Giurgiulești. Sunt 60 de vagoane încărcate deja, care ajung, în loturi, la silozul Anghel Saligny”, ne-a spus directorul general al APDM Galați.

Nu sunt primele transporturi de cereale care ajung în Portul Galați, dar sunt primele aduse direct pe calea ferată, până la malul Dunării. Până acum, transportul acestora se făcea cu camioane.

Citește articolul integral pe Viata-libera.ro

Citește și: Curajul adevărului. Sau de ce minciuna ne face să ne simțim liberi

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: viata-libera.ro)

Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related