Începe Electric Castle. Află totul despre cazare, program și evenimente, la primul și cel mai mare festival de după pandemie!

Data:

Numai 3 zile până la EC_Special! Back to life este motto-ul acestei ediții manifest, prin care participanții sunt invitați să trăiască bucuria a tot ce ne-a lipsit în pandemie.

Urmează 10 zile electrizante, 15,000 de ore de muzică susținute de 250 de artiști, în peste 20 de locații din Bonțida și Cluj-Napoca, dans, lucrări fascinante de artă new media și evenimente educaționale inspiraționale. Toate, între 6-15 august, la primul și cel mai mare festival de după pandemie. Biletele sunt limitate!

Distracția începe în legendara localitate Bonțida, ce găzduiește festivalul de mai bine de 7 ani. Aici, participanții vor putea opta pentru o experiență completă de festival, dacă vor alege să se cazeze în campingul EC_Special. Ei pot veni cu cortul propriu sau cu rulota, dar pot alege și dintre variantele oferite de organizatori: fie cabane de două sau de patru persoane, fie un cort de două persoane sau unul dintre cele cu confort sporit: dream sau panorama tent.

Citește articolul integral în Monitorul de Cluj

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related