Inculpații în dosarul „Sex la Primărie”, scăpați de „Marea prescripţie” a CCR

Data:

Mărinimia Curţii Constituţionale lasă în libertate infractori periculoşi dovediţi. Tribunalul a împărţit în urmă cu patru ani pedepse cuprinse între 9 şi 18 ani de închisoare unui grup de trei indivizi, acuzaţi de viol, lipsire de libertate, trafic de persoane, pornografie infantilă şi trafic de minori.

Cei trei obligaseră 9 fete din zona Paşcaniului să se prostitueze, printre beneficiarii „serviciilor” acestora numărându-se şi primarul comunei Mogoşeşti-Siret, Damian Butnaru. Judecarea în faţa Curţii de Apel a contestaţiei înaintate de cei trei s-a prelungit până ieri, când magistraţii nu au avut altceva de făcut decât să constate prescripţia răspunderii penale.

Pentru fiecare dintre cei trei, magistraţii au invocat deciziile CCR prin care a fost anulată pentru patru ani posibilitatea încetării cursului prescripţiei.

Constantin Cojocaru, Adrian Buduroi, Andrei Afloarei şi Andreea Avram au fost trimişi în judecată de DIICOT în 2014. Cei patru erau acuzaţi că înfiinţaseră un grup infracţional organizat în vederea racolării şi exploatării unor fete, determinate să se prostitueze.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: 272.000 de lei/an, indemnizație de revoluționar, pentru prefectul acuzat că face jocurilor imobiliarilor

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Pexels.com)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related