sâmbătă, 23 octombrie 2021
spot_img
AcasăÎn lumeInternaționalINFOGRAFIC. Peste 80.000 de civili au fost evacuați din Afganistan la finalul...

INFOGRAFIC. Peste 80.000 de civili au fost evacuați din Afganistan la finalul operațiunilor. Bilanțul negru la plecarea ultimului soldat american din Kabul: Peste 3.000 de soldați NATO uciși

Aceasta este fotografia ultimului soldat american care părăsește aeroportul din Kabul. Generalul Chris Donahue, comandantul Diviziei 82 aeropurtată, este ultimul american care urcă în aeronava ce lasă în urmă un Afganistan condus de noul regim.

În spatele lui, talibanii își manifestă bucuria trăgând salve de mitralieră în aer și inspectând hangarele aeroportului din capitala țării. Nabih Bulos, corespondent cu Los Angeles Times, a urmărit preluarea bazei de către talibani. „Suntem aici cu talibanii care intră în ceea ce a fost cu doar câteva minute în urmă o parte a aeroportului militar controlat de americani. Acum au preluat totul”, a spus jurnalistul.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE