INIMO Trei zile de concert, cu zeci de trupe, pentru a pregăti de şcoală 10.000 de copii fără posibilităţi

Data:

Preotul Dan Damaschin din Iași continuă campania tradiţională de ajutorare a copiilor din familii fără posibilităţi din judeţ – „Grăuntele de muştar” – ca să se pregătească pentru şcoală. 

Anul acesta a fost organizat un eveniment foarte mare – festivalul INIMO, cu zeci de artişti care vor veni să cânte la Iaşi pentru ca 10.228 de copii aflaţi în îngrijirea Asociaţiei „Glasul vieţii” să aibă cele necesare la începutul şcolii. Evenimentul va avea loc în perioada 19 – 21 august. „Încercăm să strângem bani pentru a le cumpăra tuturor ghiozdane, haine, adidaşi, produse de igienă şi de curăţenie. Efortul este unul uriaş şi avem nevoie de mult ajutor. Ne facem luntre şi punte numai să iasă lucrurile aşa cum trebuie. Pentru ei, pentru îngeraşii noştri, facem un grandios festival în dealul Copoului pe care îl anunţăm cu surle şi trâmbiţe”, a spus pr. Dan Damaschin în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Cei care doresc să participe la evenimentul care va începe de vineri şi se va încheia duminică seară trebuie să facă o donaţie, în schimbul căreia vor primi o invitaţie. Intrarea este însă liberă pentru cei sub 14 ani, pentru zeciştii de la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, pentru persoanele cu dizabilităţi şi pentru familiile cu mulţi copii. Vineri, la eveniment vor susţine spectacole Fanfara de la Chetriş, Universitatea de Arte din Iaşi, Adriana Ochişanu, Plăieşii, Provincialii, Damian Drăghici & Brothers, Direcţia 5, Andra şi Taxi. Sâmbătă, cei de la UNAGE vor pune în schenă piese de teatru, va cânta Corul de copii al Ateneului Naţional, Circul de Stat Chişinău şi iarăşi Fanfara de la Chetriş.

Continuarea, pe ziaruldeiasi.ro!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om respectat, acum sunt omul negru”  |Digi24

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...