“Innovation in Romanian Journalism”: despre rețeua PressHub în seria de podcasturi “Romanian Media Matrix”

În ultimul episod al seriei Romanian Media Matrix, sunt prezentate trei inițiative ce încearcă să căi de a face lucrurile, de la noi modele de monetizare până la exemple de inovație ce denotă curaj și îndrăzneală.

Pe lângă Ștefan Mako de la Inclusiv și Liana Ganea de la Active Watch și Radio Civic, în podcast o puteți asculta pe Cristina Guseth de la Freedom House Romania care vorbește despre Press Hub, o rețea de presă locală independentă ce încearcă prin asociere să reziste presiunilor pentru a rezista financiar și etic în fața noilor provocări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Cîțu a anunțat prioritățile legislative, după demiterea lui Voiculescu

În timp ce alianța USR-PLUS cere PNL să-l schimbe pe Florin Cîţu după demiterea ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, premierul pozează în șef de guvern liniștit și iese în mediul online cu prioritățile din agenda zilei.

Care este testul potrivit pentru descoperirea anticorpilor COVID-19?

Sunt teste specifice prin care poți afla dacă ai sau nu anticorpi COVID-19. Află care este cel mai potrivit dintre ele, conform unui medic...

Cum a modelat pandemia percepțiile geopolitice în Republica Moldova

Pandemia a modelat percepțiile cetățenilor Republicii Moldova despre Est și Vest. Dacă în urmă cu un an Rusia și China punctau abil la capitolul...