INSP: 73.1% dintre infectări și 91.2% dintre decesele COVID de săptămâna trecută au fost la persoane nevaccinate

Data:

73.1% dintre infectările cu coronavirus și 91.2% dintre decesele COVID înregistrate săptămâna trecută în România au fost la persoane nevaccinate, anunță Institutul Național de Sănătate Publică (INSP).

(…)Săptămâna trecută au fost realizate cele mai multe teste de la începutul pandemiei, peste 425.000, marea majoritate fiind teste rapide antigenice. Rata de pozitivare a acestora a rămas ridicată, apropiindu-se de 25%, adică unul din 4 testați a fost confirmat cu COVID.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și:

„Ce tragedie! … toată familia infectată”. Preot vrâncean, despre situația cumplită în care se află o familie apropiată lui

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related