joi, 20 ianuarie 2022
AcasăJustițieInstanța îi respinge definitiv contestația lui Daniel Dragomir față de pedeapsa primită...

Instanța îi respinge definitiv contestația lui Daniel Dragomir față de pedeapsa primită acum un an. Fostul ofițer SRI spune despre condamnare că este greșită

Cartea de Apel Bucureşti a respins contestația la executare a lui Daniel Dragomir, condamnat definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare, potrivit portalului instanțelor de judecată. Fostul ofițer SRI, aflat în prezent în Italia, a susținut prin intermediul avocatului, în fața judecătorilor, că se impune desființarea deciziei definitive pe motiv că au fost probe neluate în calcul.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a fost condamnat definitiv în România  la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare pentru corupție și s-a predat în februarie autorităților italiene la Bari. Fostul locotenent – colonel SRI a plecat din țară cu o zi înainte de condamnare, prin Arad, cu mașina, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale. El a fost condamnat în iunie 2020.

Citește articolul complet în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE