sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăLa ziActualitateInsula Thassos oferă cazare gratuită în sezonul viitor, pentru pompierii români care...

Insula Thassos oferă cazare gratuită în sezonul viitor, pentru pompierii români care ajută la stingerea incendiilor din Grecia

Municipalitatea din Thassos, în colaborare cu Uniunea Hotelierilor din Thassos şi cu Federaţia Proprietarilor de Camere de Închiriat, intenționează să le mulțumească pompierilor români care au ajută la stingerea incendiilor și vor să le ofere cazare timp de două zile vara viitoare, scrie ziarul grec Ethnos.

Organizarea găzduirii lor se va realiza în colaborare cu şeful biroului din România al Organizaţiei Elene a Turismului, Georgios Stafylakis, şi cu Consulatul României la Salonic. Primarul din Thassos, Leftheris Kyriakidis, a declarat în acest sens:

„Mulţumim întregului corp de pompieri şi tuturor pompierilor pentru eforturile lor continue de mai multe zile, pe de o parte, pentru a contracara incendiile și, pe de altă parte, pentru a proteja zonele sensibile de apariția unor noi incendii.Mulțumim în special forțelor din alte țări care oferă ajutor și de aceea încercăm şi noi să ne aducem contribuţia”.

Citește articolul integral în alba 24.ro

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE