joi, 27 ianuarie 2022
AcasăLa ziEconomieÎntârzieri la aproape toate proiectele de infrastructură, semnalate de fostul ministru Cătălin...

Întârzieri la aproape toate proiectele de infrastructură, semnalate de fostul ministru Cătălin Drulă

Potrivit G4Media, fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat duminică seară că aproape toate proiectele mari de infrastructură suferă întârzieri majore.

El a insistat pe proiectul autostrăzii A7 Ploiești-Buzău – Focșani – Bacău – Pașcani, unde nu au fost demarate licitațiile stabilite în programul inițial, precizând însă că ”pe calea ferată e chiar și mai rău decât la drumuri”. ”Noi aveam o echipă care stătea pe calendare, care lua decizii. Pentru noi erau obiective și ținte pe care le urmăream în ședințe zilnice, cu pasiune”, a mai spus fostul ministru.

Articolul integral, în G4Media!

Sursa foto: Cătălin Drulă / Facebook

SursăG4 Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE