joi, 20 ianuarie 2022
AcasăLa ziÎnțelegerea PSD-PNL și sinecurista impusă la șefia unei companii asupra căreia există...

Înțelegerea PSD-PNL și sinecurista impusă la șefia unei companii asupra căreia există suspiciuni de cheltuire nejustificată a milioane de euro

Consiliul de Administrație al Companiei de Investiții și Dezvoltare în Sănătate și Domenii de Interes Public-Privat Sector 1 SA, societate subordonată Consiliului Local Sector 1, a numit-o, recent, în funcția de director general, pe Carmen Radu, o apropiată a fostului liberal Dan Radu Rușanu, potrivit G4Media.

Aceasta a ocupat, de-a lungul timpului, pe criterii politice, mai multe funcții de conducere în posturi unde a încasat salarii foarte mari. Numirea lui Radu a avut loc la propunerea consilierilor locali liberali care și-au împărțit cu PSD sferele de influență în societățile subordonate Consiliului Local Sector 1.

O sursă din cadrul Primăriei Sectorului 1 a declarat, pentru G4Media, că numirea lui Radu face parte dintr-o înțelegere PSD-PNL de luna trecută, în care social-democrații au mână liberă să își numească oamenii în cadrul altei societăți subordonate Consiliului Local Sector 1: CET Grivița.

Articolul integral, în G4Media!

Citește și: Municipiul București intră în scenșiariul roșu, după ce incidența COVID-19 a trecut de 3 cazuri la mia de locuitori miercuri, conform datelor publicate de Direcția de Sănătate Publică. (presshub.ro)

SursăG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE