Învăţătoare pusă la zid pentru că le-a vorbit copiilor despre vaccinare

Data:

Potrivit viata-libera.ro, învăţătoarea Florentina Golea de la Şcoala Nr. 10 „Dimitrie Sturdza” din Tecuci a fost jignită pe Facebook prin zeci de comentarii, pentru că a îndrăznit să publice imagini de la o lecţie în care le-a vorbit copiilor despre vaccinare. Asta pentru că imagini de la clasa sa au apărut şi într-un material publicat de vaccinare.ro.

Florentina Golea susţine că anual, printr-un proiect derulat cu UNICEF şi Ministerul Educaţiei, lucrează cu elevii de la clasă „Cea mai mare lecţie despre…”. „Anul trecut lecţia a fost despre bullying, iar anul acesta despre vaccinare. Îi spune cea mai mare, pentru că proiectul se derulează în mai multe şcoli. Nu sunt singura care am ţinut această lecţie, sunt sute de colege care anual fac parte din proiect. Nici nu le-am impus copiilor să se vaccineze, nici nu le-am spus să le transmită părinţilor să facă asta. Nu am făcut propagandă. Mai ales că elevii mei au 10-11 ani, deci nici nu-s eligibili pentru vaccinare. A fost pur şi simplu o lecţie educativă despre ce înseamnă vaccin, despre care sunt măsurile de prevenţie în pandemie”, explică învăţătoarea de la şcoala din Tecuci.
Aceasta susţine că după ce a fost postat pe site-ul guvernamental materialul despre lecţia ei, s-a trezit cu sute de mesaje în care era ameninţată şi jignită pentru că a îndrăznit să le vorbească copiilor de la şcoală despre vaccinare.
„Mame, măi oameni buni, sunteţi normali la cap? Cum să lăsaţi o impostoare de profesoară să facă aşa ceva? Pentru ce este plătită madam? Să promoveze vaccinul? Sau să predea copiilor?”.

Articolul integral, în viata-libera.ro!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“