marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziActualitateIohannis, după ședința CSAT: „România, ca membru NATO, se bucură de toate...

Iohannis, după ședința CSAT: „România, ca membru NATO, se bucură de toate garanțiile de securitate”

Președintele a ținut să-i asigure pe români, după ședința CSAT în care s-au analizat tensiunile dintre Rusia și Ucraina, că nu au de ce să se teamă, România beneficiind de garanțiile de securitate NATO.

Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, după ședința CSAT, despre situația din Ucraina, mai ales că România are 600 de kilometri cu țara vecină, în contextul tensiunilor cu Rusia.

Îngrijorările cetățenilor români sunt îndreptățite în condițiile în care granița noastră cu Ucraina se întinde pe mai bine de 600 de kilometri, însă „România, ca membru NATO, se bucură de toate garanțiile de securitate și nu e cazul ca vreun cetățean al României să se teamă”.

Citiți articolul integral pe Revista22.ro

Citiți și: Armata rusă a început exercițiile militare în regiunile din apropierea Ucrainei și din Crimeea ocupată de Moscova

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE