Ionuț Moșteanu: Guvernul PSD-PNL ce face? Funcții, baroni, PNDL. Nu îi atinge nimic. Nici războiul, nici scumpirile

Data:

Deputatul Ionuț Moșteanu cere Guvernului să vină cu măsuri concrete după valul de scumpiri înregistrat în ultimele zile.

„Programul lor de guvernare a fost sărăcirea românilor. Dacă ar ieși din birourile în care, fără rușine, continuă să își împartă funcțiile și stabilesc câți bani să mai meargă la baroni prin PNDL, ar putea să vadă și Ciolacu, Cîțu și Ciucă, PSD și PNL, ce se mai întâmplă în România reală.

Prețurilor continuă să crească! La alimente, la carburanți, la energie. În toate sectoarele. Au devenit insuportabile. Salariile nu au crescut, prețurile da. Și cresc de la o zi la alta. Milioane de români nu pot face față acestui val al scumpirilor.

Ei nu au luat nicio măsură. „Poate astăzi”, ne spun”, a declarat Ionuț Moșteanu.

„Franța a venit cu un întreg pachet, printre care și o subvenție guvernamentală”

Deputatul USR amintește că, între timp, guvernele europene au reacționat.

„Austria a pregătit un pachet de 2 miliarde de euro pentru ca populația să nu resimtă creșterile de prețuri la carburanți. Suedia a propus reducerea temporară a taxelor pentru combustibili, într-un pachet de 1.5 miliarde de dolari.

Belgia a adoptat o măsură similară de reducere a taxelor care a însemnat o economie de circa zece euro la un plin de benzină de 60 de litri, Portugalia la fel. Franța a venit cu un întreg pachet, printre care și o subvenție guvernamentală la prețul carburanților, de 15 cenți pe litru.

Guvernul PSD-PNL ce face? Funcții, baroni, PNDL. Asta discută ei. Nu îi atinge nimic. Nici războiul, nici scumpirile. Totul pentru privilegiile lor.

Cer Guvernului ăsta incompetent și cinic măcar azi să vină cu măsuri concrete. Să lase o zi certurile la TV și împărțirea funcțiilor”, a afirmat Ionuț Moșteanu.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...