sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăLa ziPoliticăIonuț Moșteanu: "România nu stă în Florin Cîțu! România trebuie guvernată!"

Ionuț Moșteanu: „România nu stă în Florin Cîțu! România trebuie guvernată!”

Deputatul Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR PLUS, le atrage atenția liberalilor că guvernarea se face cu voturi în Parlament, nu cu încordări de muschi la televizor.

„Aritmetica parlamentară e simplă și în acest moment sunt două variante mari și late pentru ieșirea din criza politică”, a scris Moșteanu, vineri, pe Facebook.

„Varianta 1 – pe care noi o susținem – refacerea coaliției USR – PNL – UDMR cu un nou premier, cu un calendar de reforme, cu un nou acord de coaliție. PNL are mulți politicieni experimentați și respectați care ar putea conduce un guvern de coaliție și le dau eu câteva exemple – Ilie Bolojan, Ludovic Orban, Emil Boc, Dan Motreanu. Dacă PNL vrea refacerea coaliției dar consideră că nu are alt om bun de premier în afară de Cîțu, avem noi premier – Dacian Cioloș, Dan Barna, Cristian Ghinea sau Cătălin Drulă”, a scris Moșteanu pe Facebook.

Prietenie pe împărțit bugete publice și funcții

Varianta guvern PNL – PSD cu premier Cîțu e prezentată cu ironie de purtătorul de cuvânt al USR PLUS.

„Varianta 2 – guvern PNL – PSD cu premier Cîțu. USL 2.0. Prietenie pe împărțit bugete publice și funcții. Domnule președinte Klaus Iohannis, trebuie să alegeți una. România e în criză! România nu stă în Florin Cîțu! România trebuie guvernată!”,mai spune Ionuț Moșteanu.

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE