Israelul ar putea ajunge la imunitatea de turmă în urma creșterii rapide a infectărilor cu Omicron

Data:

Până la sfârșitul lunii decembrie, Israelul a reușit să împiedice Omicron într-o oarecare măsură, dar cu ratele de infecție în rapidă creștere, s-ar putea ajunge la imunitate de turmă, a spus directorul general al Ministerului Sănătății, Nachman Ash, potrivit Reuters.

„Costul va fi mai multe infecții”, a spus Ash la 103FM Radio. „Numărul va trebui să fie foarte mare pentru a ajunge la imunitatea de turmă. Acest lucru este posibil, dar nu vrem să ajungem la el prin intermediul infecțiilor, vrem să se întâmple ca urmare a vaccinării multor oameni”, a spus el.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Ce metodă de apărare folosește organismul împotriva infectării cu Omicron. Cazuri de persoane vaccinate sau trecute prin boală

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related